Autor: Meditsiiniuudised • 18. märts 2024

Mürgistusennetusnädal keskendub taimekaitsevahenditele

Terviseameti mürgistusteabekeskus kutsub esmaspäevast algaval rahvusvahelisel mürgistusennetusnädalal pöörama tähelepanu ohtudele, mis kaasnevad kevadiste taimekaitse- ja putukatõrjevahendite kasutamisega.
Mare Oder.
Foto: Mürgistusteabekeskus

“Lähenev kevad ja algavad aiatööd meelitavad aina enam inimesi õue. Aiatöödega käivad kaasas ka mitmesugused taimekaitsevahendid ja väetised, mis võivad hooletu käsitsemise korral olla inimesele ohtlikud,” ütles keskuse juht Mare Oder.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099