Autor: Kadi Heinsalu • 3. aprill 2024

Tallinna uuel võimuliidul tuli mõte kõik haiglad ühendada

Tallinna koalitsioonikõnelustel arutasid erakondade esindajad sihtasutuse loomist, mis ühendaks PERHi, Ida-Tallinna keskhaigla, Lääne-Tallinna keskhaigla, Tallinna lastehaigla, Tallinna hambapolikliiniku ja Tallinna kiirabi.
SDE liige Tanel Kiik
Foto: Meditsiiniuudised

Mõtte ütles välja endine tervise- ja tööminister Tanel Kiik, teatas ERR teisipäeva õhtul. "Sotsiaaldemokraatlik erakond tegi ettepaneku, et me võiksime alustada riigiga läbirääkimisi, et ühendada nii Tallinnale kuuluvad haiglad kui sihtasutus PERH üheks suureks tervishoiu sihtasutuseks, mida siis riik ja pealinn ühiselt asutaksid," ütles Kiik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099