Autor: Sirli Peepson • 5. aprill 2024

Eesti ravimitööstus pani nurgakivi uuele tootmishoonele

Eesti ravimitööstus TBD Pharmatech pani sel nädalal nurgakivi arendus- ja tootmishoonele, peaks valmima aasta lõpus ja annab võimaluse rohkem tegelda oma toimeainete arendamisega.
TBD Pharmatechi juht ja üks omanikke Andrus Tasa (keskel) nurgakivi panekut tähistamas.
Foto: Ettevõte

Praegused ruumid tartus Tiigi tänaval on TBD Pharmatechile kitsaks jäänud ning nüüd rajatakse Tartu külje alla Soinastesse Välja 4a aadressile uus arendus- ja tootmiskompleks, et oluliselt laiendada tegevusvõimekust, teatas ettevõte. Eesmärk on suurendada nii projektide tööpinda kui ka projektide sisemisi mahte. 2024. aasta jooksul on investeeringute maht enam kui 6 miljonit eurot. Uus hoone valmib 2024. aasta lõpuks ning võetakse täielikult kasutusele 2025. aasta jooksul.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099