Autor: Margot Vent • 6. mai 2024

Soome erameditsiiniteenuste hindades on piirkonniti suured erinevused

Soome sotsiaalkindlustusameti (Kela) teatel on piirkondadevahelised erinevused riigi erameditsiiniteenuste hindades märkimisväärsed: paljudel erialadel võivad mediaanhindade erinevused ulatuda suisa mitmekümne euroni.
Soome sotsiaalkindlustusameti avatud rakenduses saab võrrelda erameditsiiniteenuste hindu.
Foto: Shutterstock

Mediaanhindu saab võrrelda rakenduses https://yksityisenhoidonhinnat.tietotarjotin.fi, kusjuures hinnad ei sisalda teenustasusid, kuna need ei ole Kelale teada. Hinnaerinevusi võib muuhulgas seletada eri valdkondade eraarstide kättesaadavusega, vahendas mtvuutiset.fi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099