Autor: Meditsiiniuudised • 7. mai 2024

Prokuratuur ei alustanud Kõrgvee suhtes kriminaalmenetlust

Prokuratuur otsustas mitte alustada Narva haigla endise juhi Ago Kõrgvee suhtes kriminaalmenetlust, nagu oli soovinud Kõrgvee ametist vabastanud SA Narva Haigla nõukogu eesotsas riigikogu liikme ja Narva volikogu keskfraktsiooni juhi Aleksei Jevgrafoviga.
Ago Kõrgvee.
Foto: Meditsiiniuudised

"Majandus- ja korruptsioonikuritegude ringkonnaprokuratuur otsustas 2. mail jätta SA Narva Haigla endise juhatuse liikme Ago Kõrgvee suhtes esitatud kuriteoteate alusel kriminaalmenetluse alustamata," vahendas Põhjarannik majandus- ja korruptsioonikuritegude prokurör Helen Kiviloo ERRi venekeelsete uudiste portaalile rus.err.ee öeldut.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099