Autor: Meditsiiniuudised • 10. mai 2024

Galerii: Medicum tõi tipptasemel käe- ja kõnnirobotid Tallinna

Medicumi vastavatud kesklinna esinduses on kasutusel uusimad tipptehnoloogilised käe- ja kõnnirobotid, mis avavad täiskasvanud patsientidele esmakordselt ligipääsu uudsetele taastusravi teenustele Tallinnas.
Fotol: Kõnniroboti testimine.
Foto: Rait Tuulas

Medicumi taastusravi ja rehabilitatsiooni valdkonna juhi Priit Eelmäe sõnul on neuroloogiliste haigustega patsientide robootikal põhinev taastusravi seni toimunud valdavalt Haapsalus, Tartus ja Tallinna Lastehaiglas. “Medicumi kesklinna esinduses on käe- ja kõnnirobotite uusimad mudelid, mis on Eestis ainukesed. See loob pea- ja seljaajutrauma ning insuldi läbi elanud patsientidele võimaluse saada Tallinnas järjepidevat abi ja taastusravi,“ selgitas Eelmäe.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099