Autor: Kristiina Käit • 13. mai 2024

Mitme patsiendi kaebus immunoloogi kohta andis Lätis tõuke seaduste ülevaatamiseks

Peali rohkem kui aasta kestnud pausi püüab Läti terviseinspektsioon viia läbi patsiendihoolduse rikkumiste ja kaebuste hindamisega seotud seaduste muudatused. Tõuke andis paari aasta eest mitme patsiendi kaebus immunoloogi peale.
Foto: Shutterstock

Läti tervishoiuministeerium aga ei soovi seda teemat tõstatada. Varem plaanis ministeerium vastavad muudatused sisse viia 2023. aasta alguses, räägiti Läti Televisiooni saates De Facto, kirjutab Läti Rahvusringhääling.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099