Autor: Margot Vent • 14. mai 2024

GALERII Reumafoorum käsitles kroonilist valu

Möödunud nädala lõpul Tallinnas toimunud Meditsiiniuudiste reumafoorum käsitles kroonilist valu.
Reumafoorum lahkas tänavu kroonilise valu teemat.
Foto: Meeli Küttim

Konverentsi avasõnad ütlesid reumaliidu ja reumatoloogia seltsi poolt Ingrid Põldemaa ja Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) sisehaiguste kliiniku reumatoloog-ülemarst Piia Tuvik. Esimeses sessioonis tegid ettekande fibromüalgia patsientide ühingu eestvedaja ja Katriito kogemusnõustaja Karl Erik Saks, Tartu ülikooli kliinikumi sisekliiniku arst-õppejõud reumatoloogia alal Raili Müller, Ida-Tallinna keskhaigla taastusarst-juhtivarst Eve Sooba ja tervisekassa raviteenuste osakonna teenusejuht Eva Paalma.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099