Autor: Meditsiiniuudised • 14. mai 2024

Kliinikumi tuleviku tegijad on Sale-Liis Teesalu ja Margus Bunder

Tartu ülikooli kliinikumis peetud õendustöötajate ja ämmaemandate pidupäeval nimetati tuleviku tegijaks ämmaemandusvaldkonnas naistekliiniku sünnitusosakonna ämmaemandusjuht Sale-Liis Teesalu ja õendusvaldkonnas Margus Bunder 3. intensiivravi osakonnast.
Sale-Liis Teesalu ja Margut Bunder.
Foto: Tartu Ülikooli Kliinikum

Sale-Liis Teesalu on kliinikumi sünnitusosakonnas ämmaemandana töötanud alates 2020. aasta lõpust. Igapäevase osakonnatöö kõrvalt võtab Teesalu aktiivselt osa töörühmadest, üliõpilaste juhendamisest ning kuulub ka laste- ja naistekliiniku ühisesse simulatsiooniõppe arendamise meeskonda. Patsientidega tegeledes iseloomustavad teda südamlikkus ja hoolivus ning hea oskus peredega kiirelt usalduslik suhe luua, mis on ämmaemanda töös äärmiselt oluline. Kolleegide sõnul on Teesalu õpihimuline, uuendusmeelne ja hea huumorimeelega. Ta on alati abivalmis ja hooliv nii kolleegide kui ka patsientide suhtes. Ta suhtub ämmaemanda töösse kire ja suure pühendumusega, on end täiendanud teadustööd tehes ega pelga uusi väljakutseid. Lühikese ajaga on ta teeninud kolleegide lugupidamise ja toetuse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099