Autor: Kadi Heinsalu • 21. mai 2024

PERHi noored kardioloogid koostasid kardioloogia erilehe

Regionaalhaigla kardioloogiakeskuse noored arstid annavad ülevaate peamistest kardioloogilistest probleemidest, mis tulevad ette nii nende töös osakondades kui ka ambulatoorselt.
Mees südameuuringutel
Foto: Shutterstock

Erilehe saatesõnas märgib regionaalhaigla kardioloogiakeskuse juhataja Julia Reinmets, viimase kolme aasta jooksul on haiglas kasutusele võetud üheksa uut protseduuri, millest mõni on Eestis ainulaadne - neid viiakse läbi ainult regionaalhaiglas. Ka on regionaalhaigla on kardiostimulaatorite ja kateeterablatsiooni liider Eestis. Ka kardioloogiline ambulatoorne ravi on viimase kahe aasta jooksul kiirelt arenenud. Avatud on lipiidikabinet, kodade virvendusarütmia kabinet, kaasasündinud südamerikete kabinet, müokardiinfarkti järgse jälgimise kabinet, südame klapirikete kabinet – patsiente saavad konsultatsioonile saata kõik Põhja- ja Kesk-Eesti raviasutused.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099