Autor: Meditsiiniuudised • 23. mai 2024

Eesti tervishoiutöötajad aitavad Ukrainal sõjamõjusid leevendada

Ida-Tallinna keskhaigla (ITK) eksperdid käisid Ukrainas Rivne linnas missioonil, et aidata kohalikel meditsiinitöötajatel Ukraina vigastatud võitlejaid ja nende pereliikmeid tõhusamalt toetada.
Intensiivravipalat Ukrainas.
Foto: Inge Suder

“Me keskendume eelkõige nende Ukraina tervishoiuasutuste toetamisele, kus tegeletakse sõjas saadud vigastustega,“ sõnas missioonil osalenud ITK taastusravikliiniku juhataja Kaupo Ole. “Fookus on suunatud vigastatud võitlejate taastusravile ja proteeside paigaldamisele ning nende valmistamise koolitustele, samuti Ukraina võitlejate ja nende perede psühholoogilisele abile. Me soovime anda Ukraina tervishoiutöötajatele eri oskusi, et nad suudaksid inimesi paremini abistada,“ lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099