Autor: Gerli Liivet • 7. juuni 2024

Õed saavad valmistuda Helsingi suurkogunemiseks

Augustist septembrini on võimalik esitada suulise või posterettekande lühikokkuvõtteid 2025 juunis Soomes toimuvale rahvusvahelisele õdede kongressile või registreeruda eksponendiks või sponsoriks.
Vasakult Eesti Õdede Liidu asepresident Gerli Liivet, Soome Õdede Liidu vanemnõustaja ja kongressi projektijuht Anna Suurtala, Soome Õdede Liidu tegevjuht Anne Pauna ja ICNi tegevjuht Howard Catton aprillis 2024 Brüsselis Euroopa Õdede Nõukogu (EFN) assambleel.

Eesti Õdede Liidu asepresident Gerli Liivet rääkis ajakirjas Eesti Õde, et kahe aasta tagant toimuv ülemaailmne kongress on suurepärane võimalus tutvustada Eesti õendust. Kongressile registreerimine algab septembris 2024.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099