Autor: Meditsiiniuudised • 13. juuni 2024

Narva soovib terviseministrilt kohalikele haiglatele tagatisi

Narva linna ja haigla esindajad ütlesid kolmapäeval terviseminister Riina Sikkutiga kohtudes, et haiglavõrgu arengukavas tuleb loobuda meditsiiniteenuste Tallinna ja Tartusse koondamisest, et tugevad maakondlikud üldhaiglad säilitaksid võime inimesi aidata.
Narva linna ja haigla esindajad kohtusid ministriga, et rääkida haiglavõrku ees ootavate muudatustega kaasnevatest murekohtadest.
Foto: Narva haigla

Narva linnapea Jaan Toots, haigla nõukogu esimees Aleksei Jevgrafov ja haigla juhatuse liige doktor Üllar Lanno kohtusid ministriga, et rääkida haiglavõrku ees ootavate muudatustega kaasnevatest murekohtadest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099