Autor: Meditsiiniuudised • 10. juuli 2024

Vaimse tervise eksperdid ootavad koalitsiooni läbirääkijatelt kindlust süveneva vaimse tervise kriisi lahendamiseks

Vaimse Tervise ja Heaolu Koalitsioon VATEK ja Peaasi.ee saatsid koalitsiooni läbirääkijatele üleskutse, milles rõhutatakse vajadust tagada vaimse tervise ennetustegevuste jätkusuutlikkus ja teenuste parem kättesaadavus.
Foto: Shutterstock

VATEKi tegevjuhi Ott Oja sõnul jääb Igal aastal ligikaudu 200 000 inimest vajaliku vaimse tervise abita. “Keerulised majanduslikud olud ja pidev sõjaoht süvendavad juba koroonaajal vallandunud vaimse tervise kriisi. On ilmselge, et vaimselt tervem ühiskond on vastupidavam kriisidele ning pahatahtlikule mõjutustegevusele ning seetõttu on tarvis teha otsustavaid ja kiireid samme, et suurendada inimeste vastupanuvõimet,” rääkis Oja.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099