10. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Abiminister Laasik: joomarluse vastu võitlemine riigi prioriteediks

11.12.2006

Sotsiaalministeeriumi abiminister Peeter Laasik tutvustas eileEesti Naiste Ühenduste konverentsil Keskerakonna alkoholipoliitikapõhimõtteid- mis näeb muuhulgas ette üleriigilise öise ning õhtusealkoholimüügi keelu kehtestamist.

„Eestis on alkoholism ja joomarlus saavutanud sellise ulatuse-et nende vastu tegutsemine tuleb seada riigi prioriteediks-” ütlesLaasik. „Eriti teeb muret alkoholi liigtarvitamine ja joomarlusmeeste ning noorte hulgas. Võib näitena tuua- et ajavahemikus1995-2003 kasvas alkoholi tarvitamine 15-16 aastaste poiste seaskolm korda ja samaealiste tüdrukute seas kuus korda.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708