10. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pelgulinna sünnitusmajas avatakse 13 värske ilme saanud perepalatit

Lääne-Tallinna Keskhaigla Pressikutse 11.detsember 2006

<br />Lääne-Tallinna Keskhaigla Pelgulinna sünnitusmajas avatakseteisipäeval- 12. detsembril kell 14.00 13 uue ilme saanudperepalatit ning viis palatit vastsündinute jaoks- kes vajavadveidi pikemat järelravi või jälgimist.

Sünnitusmaja V korruse ligi 8 miljonit krooni maksma läinudrenoveerimistööd peaks olulisel määral leevendama suurenenudnõudlust perepalatite järele. „Üle 70 % kõigist sünnitajatestsoovivad pärast lapse sündi kasutada just perepalatit või eraldiema ja lapse palatit-“ kinnitas Lääne-Tallinna Keskhaiglanaistekliiniku juhataja Eva-Kaisa Zupping.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708