10. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põhiseaduskomisjon kuulas ära andmekaitse aruande

11. detsember 2006

<br />Põhiseaduskomisjon kuulas ära Andmekaitse Inspektsioonipeadirektori Urmas Kuke ülevaate isikuandmete kaitse seaduse jaavaliku teabe seaduse täitmisest 2006. aastal- mis tuginesinspektsiooni vastasisulisele ettekandele.

Põhiseaduskomisjon jagas inspektsiooni muret sellest- et ligipooled (umbes 600) isikuandmete töötlejaist ei ole end AndmekaitseInspektsioonis registreerinud. End isikuandmete töötlejaiks mitteregistreerinute hulgas on Kuke kinnitusel ka kohtud. Ainsana onKuke kinnitusel end kohtutest registreerinud Riigikohus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099