12. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskkonnahoidlikud riigihanked kaitsevad keskkonda ja tervist

13. detsember 2006

Keskkonnaministeeriumi eestvedamisel on valminud Eestikeskkonnahoidlike riigihangete kontseptsiooni eelnõu- mille eesmärkon kaitsta elukeskkonda ja tervist. Kontseptsioon hakkab mõjutamanii riigihangete korraldajaid kui ka riigihangetel osalejaid.

Eelkõige tuleb kontseptsiooni järgima hakata kõigil riigi- jaomavalitsusasutustel- kui nad ostavad oma ülesannete täitmiseksvajalikke asju või tellivad teenuseid ning ehitustöid.Riigihangetest huvitatud ettevõtjatel tuleb aga 3-5 aastaga omatooted ja teenused viia kooskõlla kokkulepitud keskkonna- jatervisekaitsenõuetega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099