12. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reformierakond seisab elukestva spordi eest

13.12.2006

Reformierakond avalikustas täna märtsivalimiste programmiteesidspordipoliitikast. Erakond soovib- et spordipoliitika looksharrastus- ja tervisespordi edendamise kaudu kõigile Eestimaainimestele eeldused täisväärtuslikuks- tervislikuks ja pikakseluks.

Erilist tähelepanu soovib erakond pöörata sportimis- jakehakultuuriharjumuste kujundamisele noores eas nii- etelluastujatel oleks tervisespordiga tegelemise loomulik vajadus-mis jääks saatma kogu eluks. "Koolisporti ning kehalist kasvatusttuleb muuhulgas tähtsustada kui riigikaitse olulist koostisosa-"sõnas kaitseminister Jürgen Ligi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099