26. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa sai kohtus võidu Diagnostikakeskuse- Tallinna linna ja Ida-Tallinna Keskhaigla üle

27. detsember 2006

<br />Tallinna Ringkonnakohtu otsuse järgi peavad TallinnaDiagnostikakeskus- Tallinna linn ja Ida-Tallinna Keskhaigla maksmaEesti Haigekassale ammuse võlgnevuse katteks 15 miljonitkrooni.

„Tegemist oli vana vaidlusega- mis puudutas TallinnaDiagnostikakeskuse uue hoone rajamise rahastamist 1990. aastatealguses. Diagnostikakeskuse hoone ehitati Haigekassast saadudfinantseeringu abil- mida nii Diagnostikakeskus kui ka sellehilisemad omanikud Tallinna linn ja Ida-Tallinna Keskhaigla eiolnud tagasi maksnud-” selgitas Eesti Haigekassa esindaja-Advokaadibüroo Raidla amp; Partnerid vandeadvokaat Toomas Vaher."Iseenesest on meeldiv- et pikaaegne probleem vana aastaga ühelepoole sai-” lisas Vaher.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099