1. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna alustas usaldus- ja nõustamistelefon "Abilaegas"

02.01.2006 Alates 2. jaanuarist alustas Hasartmängumaksu Nõukogu toetusel ning MTÜ Jumalalaegas ja Eesti Pimedate Liidu kaasfinantseerimisel tegevust üle-eestiline eesti- ja venekeelne anonüümne nõuande- ja usaldustelefon “Abilaegas”.

Projekti korraldajaks on MTÜ Jumalalaegas.

Helistajatele antakse praktilist nõu puude astmetega jarehabilitatsiooniga seonduvast- puude iseärasustest- erinevatetoetuste taotlemisest- abivahenditest- tööhõivest- hariduseomandamisest jpm. Lisaks antakse infot puuetega inimestegategelevatest organisatsioonidest- rehabilitatsiooniasutustest jne.Pakutakse nägemis- või muust puudest tingitud psühholoogilistnõustamist- kuid loomulikult on olulisimaks just murede-ettepanekute- läbielamiste ja muu helistaja jaoks oluliseärakuulamine!

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708