1. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enamik arste ja apteekreid pooldab digitaalse terviseloo kasutuselevõttu

2. märts 2007

<br />Aasta alguses läbiviidud üle-eestiline uuring näitab- et 67%arstidest ning 84% apteekritest pooldab digitaalse terviselookasutuselevõttu. Digiloost on teadlik 90% arstkonnast ning 63%farmatseutidest.

Digitaalse terviseloo projekti arendava Eesti E-tervisesihtasutuse juhataja Agu Kivimäe sõnul näitasid uuringutulemuseddigiloo vajalikkust ning olulist rolli Eesti tervishoiu arengus."Digiloo<br />kasutuselevõtt tähendab arsti jaoks eelkõige senisest kiiremat-põhjalikumat ning mugavamat ülevaate saamist patsiendi tervislikustseisundist-" kommenteeris Kivimägi. Näiteks võimaldab digiluguarstil jälgida haiguse kulgu ajas ning kroonilise haiguse puhulsaab arst hinnata- kas see süveneb või mitte.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708