9. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Abbott sõlmis Maailma Tervishoiuorganisatsiooni peadirektoriga kokkuleppe

Abbott sõlmis Maailma Tervishoiuorganisatsiooni (WHO) peadirektoriga kokkuleppe Kaletra/Aluvia (lopinaviir/ritonaviir) ravimi kättesaadavuse suurendamiseks

ABBOTT PARK- Illinois- 10. aprill/PRNewswire/ -- Abbottalandab Kaletra/Aluvia hinda madala ja madala-keskmisesissetulekuga riikide jaoks 1000 USA dollarini.

Abbott (NYSE: ABT) ja Maailma Tervishoiuorganisatsiooni (WHO)peadirektor Margaret Chan on saavutanud tasakaalustatudlähenemisviisil põhineva kokkuleppe eesmärgiga varustadaKaletra/Aluvia (lopinaviir/ritonaviir) kapslite ja tablettidegasuuremat arvu arengumaade patsiente- toetades samal ajal jätkuvaidpikaajalisi biofarmatseutilisi uuringuid ning arendamist.Rahvusvahelise rahva tervise huvides pöördus peadirektor ChanAbbott'i poole- et arutada hinna ja kättesaadavuse parandamisevõimalusi- säilitades samal ajal uute ravimite väljatöötamiseksvajalikke ajendeid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708