21. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskerakonna Noortekogu: HIV-positiivsed- kas Vabariigi Valitsuse poolt hukule määratud?

22.06.2007

<br />Keskerakonna Noortekogu taunib Vabariigi Valitsuse plaani kärpidaHIV-positiivsete raviks mõeldud raha 146-3 miljonilt kroonilt 21miljoni kroonini. Selline käitumine näitab noortekogu sõnul seda-et riigi valitsuskoalitsioon ei hooli noortest ja nendetulevikust.

Hetkel on HIV-positiivsetele mõeldud ravi tasuta- aga kuiVabariigi Valitsuse plaan täitub- saavad tasuta ravi ainult vägavähesed abivajajad. Ravimeid ise osta on väga kallis ning enamikelnakatunutel ei ole selleks vajalikke ressursse. Ravi võib kestaühest aastast kuni paarikümne aastani. Ka nakatunud ise on öelnud-et nad vajavad ravi mitte niivõrd enda- kui eelkõige teiste pärast-sest ravimi tarbimisel väheneb oluliselt võimalus teisinakatada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099