23. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Doonorite Selts otsib piimapakkide abil doonoreid

PRESSITEADE  24. juuni 2007

<br /><span style="font-weight: normal">Eesti Doonorite Selts alustas selnädalal sotsiaalkampaaniat „Heategu on veres”- mille käiguskutsutakse inimesi Tere AS-i piimapakkidele trükitud abipalvegaverd loovutama.</span>

„Kasutame doonorluse tutvustamisel Eesti ühe juhtivatoiduainetetööstuse Tere liitrist piimapakendit- mis võimaldabuudsel moel jõuda kümnete tuhandete võimalike vereloovutajateni-”tutvustas kampaania eripära Eesti Doonorite Seltsi esimeesKristiina Valgi-Kopti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099