28. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Harju maavanem tegi sotsiaalministrile ettepaneku muuta Keila haigla iseseisvaks kohalikuks haiglaks

29. juuni 2007 Tallinn

<br />Harju maavanem Värner Lootsmann tegi sotsiaalminister MaretMaripuule ettepaneku moodustada praegu Põhja-Eesti regionaalhaiglakoosseisu kuuluva Keila haigla baasil iseseisev meditsiini- jasotsiaalabiteenuseid osutav juriidiline isik.

Harju maavanema Värner Lootsmanni sõnul on kohaliku haiglaloomisel võimalik paremini rakendada kogu Keila haigla senialakasutatud potentsiaali. "Iseseisev kohalik haigla tagabperemeditsiini ja sotsiaalhoolekande sfääri kuuluvate tegevustekonsolideerimise ning arstiabi parema kättesaadavuse kogumaakonnas"- lisas Lootsmann.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099