5. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilmunud on uus Ravimiinfo Bülletään

Ravimiamet 06.07.2007

<br />Ilmunud on Ravimiinfo Bülletään nr 42- milles on artikkelravimitest põhjustatud neerukahjustusest ja ravimitest põhjustatudnaha valgustundlikkuse tõusust. Bülletääni on võimalik lugeda meie<a href="http://www.sam.ee/6322"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">kodulehelt</span><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">-kuid saab ka tellida paberkandjal (tasuta). Tellimused palumeesitada e-posti teel:</span></a><a target="_blank" href="mailto:[email protected]"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">[email protected]</span></a>. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099