10. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna allkirjastati Põhja-Eesti Regionaalhaigla uue korpuse ehituslepingud

11.07.2007

<br />Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatus allkirjastas täna haigla uuekorpuse viis ehituslepingut. Riigihankekonkursi tulemusel valitiehituse peatöövõtjaks AS Koger amp; Partnerid. Uus hoone peabkavakohaselt valmima 2009. aasta suvel ning selle kogumaksumus on1-021 miljardit krooni.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla sõlmis 690-2 miljonit krooni maksvaehituse peatöövõtu lepingu ASiga Koger amp; Partnerid- kes tegiseitsme eelkvalifitseeritud osaleja hulgast parima pakkumise. Kõikuue hoone ehituse töövõtjad valiti välja riigihankekonkursiga.Kokku laekus viiele riigihankekonkursile 17 pakkumist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099