1. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgusid e-kaasatuse projektikonkursi võitjad

Sotsiaalministeerium Pressiteade 2. august 2007

<br /><strong>Sotsiaalministeerium aitab eakatel- lastel ja lasterikastelperedel ning puuetega inimestel igapäevaelus rohkem arvutitkasutada. Projekte toetatakse ligi poole miljonikrooniga.</strong>

E-kaasatuse suurendamise projektikonkursi tulemusena võetaksekasutusele nii uusi programme kui ka korraldatakse arvutikoolitusieakatele ja puuetega inimestele. Näiteks arendatakse väljaviipekeele e-õppe programm inimeste koolitamiseks- kes puutuvadkokku kuulmispuudega lastega. Avaldatakse ka viipekeele sõnaraamat-mis oleks veebist kättesaadav. Samuti luuakse veebiportaal puudegainimestele mõeldud abivahenditest- mis võimaldavad kasutada arvutitja internetti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099