12. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Heategevusürituse "Lastele tervis - EI narkootikumidele!" patrooniks on Eusébio

13.08.2007

<br />FC Levadia poolt korraldatava seitsmenda rahvusvaheliseheategevusürituse "Lastele tervis - EI narkootikumidele!"patrooniks on Portugali jalgpallitäht Eusébio.

Seitsmes rahvusvaheline heategevusüritus "Lastele tervis - EInarkootikumidele!" toimub laupäeval- 25. augustil kell 17:00Kadrioru staadionil Meistriliiga kohtumise FC Levadia Tallinn - FCTVMK Tallinn raames. Staadioni väravad avatakse publikule kell16:00. Täiskasvanu pilet maksab 50 krooni- kuni 18-aastastelelastele ja pensionäridele on sissepääs tasuta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099