16. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuritegevuse ennetamise komisjon jagas projektidele raha

17. august 2007

<br />Tallinna Linnavalitsuse kuritegevuse ennetamise komisjon eraldasoma koosolekul projektidele ühtekokku 428 614 krooni.

Toetus määrati Sa Eesti Lastefondi projektile "Rajaleidjad.Aktiivsus- ja tähelepanuhäirega laps meie keskel"- MTÜ EestiNaabrivalve projektile "Turvaline lasteaed"- MTÜ Bona Fideprojektile "Mobiilne noorsootöö Mustamäel"- Eesti VanavanemateÜhingu projektile "Lase laps turvaliselt üle tee"- PõhjaPolitseiprefektuuri projektile "Abipolitseinike treeningpäev" ningtoetas Päästeameti taotlust " Nublu kaitseb ja õpetab".

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099