18. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eusébio saabumine ja ajakava Tallinnas

19.08.2007

<br />FC Levadia poolt korraldatava seitsmenda rahvusvaheliseheategevusürituse "Lastele tervis - EI narkootikumidele!" patroonEusébio saabub Tallinnasse reedel- 24. augustil kell 17:40 maanduvalennuga Frankfurdist. Ajakirjanikel on võimalik portugaallasestjalgpallitähte lennujaamas intervjueerida- kohal on ka inglise japortugali keelt valdav tõlk Pedro Almeida.

Laupäeval- 25. augustil kell 12:00 osaleb Eusébio FC LevadiaMaarjamäe treeningbaasi pidulikul avamisel. Avamistseremooniakäigus peetakse ka lühike (2x20 minutit ) sõpruskohtumine FCLevadia töötajate ja FC Toompea vahel. FC Levadia poolel mängivadkaasa klubi president Viktor Levada- direktor Juri Tšurilkin-peatreener Tarmo Rüütli- treenerid Igor Prins- Urmas Hepner-Aleksandr Puštov- Algimantas Briaunis- meeskonna ülem Pavel Kazakovjne. FC Levadia Maarjamäe treeningbaasi avamisele on oodatud niiajakirjanikud kui kõik jalgpallisõbrad.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099