26. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearsti nõuandetelefonile helistab juba üle 400 inimese ööpäevas

Pressiteade27. august 2007

<br />Kaks aastat tagasi- 1. augustil 2005 alustas tööd üleriigilineperearsti nõuandetelefon 1220. Nõuandetelefoni eesmärk oliparandada esmatasandi arstiabi kättesaadavust ja vähendadaperearstide- haiglate valvetubade ja kiirabi töökoormust. Samutilisada elanikkonnale turvatunnet- et meditsiiniline nõuanne on 24 hkättesaadav.

Lühinumbrilt 1220 saab meditsiinilist nõustamist ja teavettervishoiu korralduslikes küsimustes. Telefonile vastavad ööpäevläbi kogemusega pereõed ja perearstid nii eesti kui ka vene keelesja helistamisel ei küsita ravikindlustuse kehtivust. Riigisisestekõnede puhul on helistajale esimesed 5 minutit tasuta- edasikohaliku kõne hinnaga ja mobiiltelefonilt helistades kehtibesimesest minutist paketipõhine minutihind (eritariif- keskmiselt 3kr 50 senti minut).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099