5. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1. oktoobril k. a jõustuvatest Eesti Haigekassa ravimite loetelu ja ravimite piirhindade muudatustest

Austatud koostööpartner-

<br /><strong>Anname teada- et alates tänasest- 6. septembrist k. a one-õiguses (</strong><a href="http://eoigus.just.ee/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none"><strong>http://eoigus.just.ee</strong></span><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none"><strong>)kättesaadaval Eesti Haigekassa ravimite loetelu ja ravimitepiirhindade muutmise määruste eelnõud (vt kawww.sm.ee/Ravimid)</strong></span></a>

<strong>1. oktoobrist k. a jõustuvad kvartaalsed muudatusedsoodusravimite loetelus ja piirhindades</strong>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099