5. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO toetab Vähiliitu vähiennetusel

06.09.2007

<br />Täna- 6. septembril sõlmisid ERGO Kindlustus ja MTÜ Eesti Vähiliitkolmeaastase koostöölepingu- mille eesmärgiks on tõsta Eestiinimeste teadlikkust vähi ennetamise ja eduka ravivõimalustest.

Eesti Vähiliidu tegevjuht Maie Egipti sõnul on Eestisprobleemiks vähi hiline avastamine- mis sageli on tingitud inimesteteadmatusest. "Spetsialistide hinnangul on võimalik ligikaudukolmandikku kõigist vähijuhtudest ennetustegevusega vältida jasõeluuringutega varakult avastatud vähki ka tervistuvalt ravida.Sellest lähtuvalt keskendub Eesti Vähiliit oma töösennetustegevusele."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099