9. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilmus kogumik "Mees ja Eesti"

10.09.2007

<br />Ilmus Eesti meeste olukorda käsitlev artiklikogumik "Mees jaEesti"- mis analüüsib Eesti meeste olemust ja positisiooniühiskonnas. Avatud Eesti Fondi ja Sotsiaalministeeriumiühiskonkursil "Mehed ja võrdõiguslikkus" toetust saanud kogumiksisaldab 19 Eesti avaliku elu tegelase arvamuslugu- autorite season näiteks Doris Kareva- Jaan Kaplinski- Mart Laar- Tarmo Leinatammning Olav Aarna. Arvamuslugusid täiendavad Marge Käsperiillustratsioonid.

"Usun siiralt- et kui ühiskond vaid annab võimaluse meesteletunnetada ja tunnistada oma sisimat õrnust ja haprust -läbipõlemissündroomini välja - annab see neile hoopis uue- sügavamaja nõtkema tugevuse. Ja kui naised pole sunnitud kaasa tegemameeleheitlikku võidujooksu kõige barbilikumale välimusele- kõigetrendikamale rõivastusele- jääb neil aega märgata ja tunnustadameestes õrnust- " kirjutab Doris Kareva loos "Õrn mees".

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099