10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vabariigi President täiendas Ühiskondliku Leppe Sihtasutuse nõukogu kahe liikmega

Kadriorus 11. septembril 2007

<br />President Toomas Hendrik Ilves täiendas juunis ametisse määratudÜhiskondliku Leppe Sihtasutuse nõukogu kahe uue liikmega - UrmasSutrop- Tartu Ülikooli professor ja Eesti Keele Instituudi direktorning tuntud ettevõtja Olari Taal. Vastavalt sihtasutuse põhikirjalekuulub nõukogusse kuni kaheksa liiget.

"Olen informeeritud ühiskondliku leppe protsessis toimuvatestpositiivsetest arengutest. Elu seisnebki ju pidevas muutumises. Mepeame juba täna arutlema valikute üle- mis meie ees seisavad jamääravad meie inimeste ja ühiskonna heaolu ning turvalisuse. Needarutelud vajavad rahulikku meelt ja koostööd väljapoolpäevapoliitikat. Soovin selleks uuele nõukogule jõudu ning kutsunkaasa mõtlema neid valitsusväliseid organisatsioone- kes peavadEesti tulevikku tähtsaks-" märkis president Toomas HendrikIlves.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099