11. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti naishokimängijad annavad verd

PRESSITEADE 12.09.2007

<br />Kolmekordne Eesti naiste meisterklubi jäähokis Dreamland Queenskorraldab homme- 13. septembril- doonorpäeva- kus nii võistkonnaliikmed- treenerid kui ka toetajad loovutavad Põhja-EestiRegionaalhaigla verekeskuses verd.

Hokiklubi Dreamland Queens liikme- ründaja Reine Kotka sõnul onvõistkonna jaoks tegu esimese taolise projektiga- millestloodetakse kujundada traditsioon. “Eesti meistrivõistluste esimenekohtumine toimub septembri lõpus ja selleks ajaks on võistkondtaastunud ja vormis-” lisas Kotkas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099