11. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn kavatseb muuta perearstide toetuste kriteeriume

12. september 2007

<br />Tallinna abilinnapea Merike Martinson kohtus Tallinna PerearstideSeltsi uue juhatusega- et arutada linna ja perearstide koostöödseoses linna poolt rajatavate perearstikeskustega ja perearstidelelinna poolt makstava toetuse kriteeriume.

Kohtumise põhiteema oli uute perearstide keskuste rajamineHaaberstisse ja Nõmmele- mis parandab nende piirkondade perearstidetöötingimusi ning arstiabi kättesaadavust patsientidele. TallinnaPerearstide Seltsi juhtkonna seisukoha kohaselt ei soovi perearstidtulevikus töötada linna halduses- küll aga jätkata iseseisvatettevõtlust ning sõlmida linnaga soodsad pikaajalised rendilepingudkavandatavates keskustes. Kõne all oli Tallinna perearstidekeskuste asukohtade kaardistamine- mis peaks toimuma linnaosadekaupa Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti ning perearstide seltsikoostöös.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099