20. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

16. oktoobril 2007 tähistab Tallinna Tervishoiu Kõrgkool 67. aastapäeva

Aastapäeva üritused algavad Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis 16. oktoobril kell 10.00- kui avatakse pidulikult kõrgkooli ajalugu puudutav näitus. Samal päeval toimub kõrgkooli nõukogu avatud istung- kus on võimalik osaleda kõigil soovijatel. Aastapäeva tähistamine kulmineerub rektori vastuvõtuga ööklubis Bonnie amp; Clyde- kus pakutakse sünnipäevatorti ja tantsuks mängib elav muusika ning oodata on põnevaid üllatusesinejaid.

Aastapäeva üritustest 16. oktoobril on kutsutud osa võtma kõikkooli endised ja praegused üliõpilased/õpilased ning kõrgkooliendised ja praegused töötajad. Osalema on oodatud ka koolivilistlased- kes on lõpetanud Tallinna Meditsiinikooli. Samutiootame 16. oktoobril Tallinnasse Kohtla-Järve struktuuriüksusekooliperet ja vilistlasi ning Kohtla-Järve Meditsiinikoolivilistlasi.

<span style="font-weight: normal"><strong>Ole kohal- see on meiekõrgkooli pidupäev!</strong></span>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099