20. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vabariigi President kinnitas Ühiskondliku Leppe Sihtasutuse ümbernimetamise Eesti Koostöö Kojaks

21. septembril 2007 Kadriorus

<br />Vabariigi President allkirjastas kolmapäeval- 19. septembrilotsuse- millega ta kinnitas muudatused Ühiskondliku LeppeSihtasutuse põhikirja. Sihtasutuse nõukogu ettepanekul ja VabariigiPresidendi kui sihtasutuse asutaja nõusolekul kannab sihtasutusedaspidi nime Sihtasutus Eesti Koostöö Koda.

Seoses ühiskondliku leppe protsessi uuendamisega ja leppesihtasutuse tegevuse ümberkorraldamisega määras president Ilvestänavu juunis sihtasutuse uue nõukogu. Nõukogu liikmeteks onakadeemik Ain-Elmar Kaasik- Eesti Teaduste Akadeemia asepresident;professor Andres Keevallik- Tallinna Tehnikaülikooliarendusprorektor; Anna Levandi- Eesti iluuisutamise koondisepeatreener; piiskop Einar Soone- Eesti Kirikute Nõukogu president;tuntud ärijuht ja konsultant Raivo Vare ning Tallinna Ülikooliprofessor Rein Veidemann.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099