25. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liikumispuudega inimeste sportimisvõimalustest Tallinnas

26.09.2007

<br />Teisipäeval- 25.09.07 korraldas Tallinna Invaspordiühing puuetegainimeste tegevuskeskuses ümarlaua- millest võtsid osa TallinnaPuuetega Inimeste Koja- Eesti Liikumispuudega Inimeste Liidu jaTallinna Spordi- ja Noorsooameti esindajad.

Arutati liikumispuudega inimeste sportimisvõimalusi Tallinnas.Tallinna Invaspordiühingu esinaine andis ülevaate hetkeolukorrast-probleemidest ja tulevikuplaanidest. Tallinna Invaspordiühingkorraldab ratsutamise- boccia- ravivõimlemise ja male-kabetreeninguid. Võimalik on kasutada jõusaali ja grossingut lastele.Ümarlauas jäi kõlama sporditegevuse võimaluste piiratus- sestpraegu toimiv pearahasüsteem ei võimalda katta puuetega inimestesportimisega kaasnevaid lisakulutusi- peamiselt transpordile.Samuti leiti- et kaasaaegsed spordirajatised ei ole sageliliikumispuudega inimestele ligipääsetavad- mistõttu on TallinnaLinnavalitsusel vaja kooskõlastada ehitus- ja remonditööd puuetegainimeste ühingutega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099