26. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CHMP/EMEA kinnitas- et nimesuliidi tulu/riskiastme profiil on positiivne

27. september 2007

<br />London (ots) - Helsinni juhtkond andis täna teada positiivsestEuroopa Ravimihindamisameti (EMEA) protseduuri tulemusest misalgatati küsitavate seoste tõttu tõsiste maksaprobleemidegavastavalt paragrahvile 107.

Inimtervishoius kasutatavate ravimite komitee (CHMP) kinnitastäna nimesuliidi positiivse tulu/riskiastme profiili. Antudravimite kasulikud aspektid kaaluvad üles nendega seotud riskid-kuid siiski on vaja piirata kasutamisaega ning kasutamist piirata-kindlustamaks et oht- et patsiente tabavad probleemid maksaga-oleks nii väike kui võimalik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099