30. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algab heategevusprogramm "Saa nägijaks!"

1. oktoober 2007

<br />Eesti Lionsklubide korraldatava heategevusprogrammi "Saa nägijaks!"raames kogutakse annetusi nägemispuudega laste toetamiseks.Annetustega aidatakse osta Ida-Tallinna Keskhaigla silmakliinikuleaparaat enneaegsetelt sündinute nägemispuudulikkuse diagnoosimiseksning toetatakse nägemispuudega noorte haridust ja kutseõpet.

Lionsklubisse "Veenus" kuuluva Tallinna abilinnapea MerikeMartinsoni sõnul on algatus väga vajalik- sest sügavalt enneaegsetevastsündinute elulisus küll tõusnud- kuid sageli kaasnev silmapõhjapuue vajab varajast diagnoosimist ja kiiret ravi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099