3. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maripuu sõidab soolise võrdõiguslikkuse ministrite kohtumisele

4. oktoober 2007

<br />Sotsiaalminister Maret Maripuu sõidab täna soolise võrdõiguslikkuseministrite kohtumisele Lissaboni- kus ta teeb ettekande naistetööhõive ja ettevõtluse teemal.

Maripuu sõnul on Eesti majandus viimasel ajal kiiresti kasvanudning sellega on kaasnenud positiivsed ja kiired muutused tööturul.„Töötavate naiste arv on meil küllalt kõrge olnud. Üheks põhjusekson näiteks majanduskasv. Meie mureks on aga endiselt see- kuidasleida parim lahendus naise jaoks- kes tahab lapsega kodus olla-kuid samas ka tööl edasi käia-” ütles minister.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099