7. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erahaigla Fertilitas avab Tallinna kesklinnas kaasaegse ravikeskuse

PRESSITEADE 8. oktoober 2007

<br />Alates tänasest võtab Fertilitas patsiente vastu ka kesklinnas-Kaupmehe tänav 4 asuvas filiaalis. Uues Fertilitase SüdalinnaArstid nimelises raviasutuses võtavad patsiente vastu 12 erialameedikud- nende seas varasemast juba tuntud lastearst- naistearst-uroloog- onkoloog- dermatoloog ja ämmaemand. Uute erialadenalisanduvad kardioloogia- pulmonoloogia- allergoloogia jaendokrinoloogia. Avatakse ka hambaravikabinet.

Kesklinna filiaal sai teoks senise OÜ Südalinna Arstid ja OÜMedikro ühinemisega Fertilitasega. Uues filiaalis hakkab tööle enamkui 30 spetsialisti- kellest enamik on praegused OÜ SüdalinnaArstide- OÜ Medikro ja erahaigla Fertilitas töötajad. Fertilitasinvesteeris kokku üle 5 miljoni Eesti krooni- et avada eksklusiivseinterjööriga ja moodsa meditsiinitehnikaga varustatud filiaal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099