10. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Sotsiaaltöö Keskuses on lahtiste uste päev

11. oktoober 2007

<br />Täna korraldab Tallinna Sotsiaaltöö Keskus seoses X Täiskasvanudõppija nädalaga lahtiste uste päeva deviisi all "Õpime mõnuga"- kuson võimalik tundma õppida keskuse toimetulekuraskustes jaresotsialiseeritavatele inimestele suunatud mitmekesist tööd.

2001. aastal tegevust alustanud Tallinna Sotsiaaltöö Keskus(siis Avahoolduse Arenduskeskus) on Tallinna Sotsiaal- jaTervishoiuameti hallatav asutus- mille eesmärgiks on Tallinnasotsiaalsektori sihipärane arendamine ning toimetulekuraskustes jaresotsialiseeritavatele inimestele sotsiaalteenuste osutamine.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099