16. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa nõukogu luges esimest korda lisaeelarvet

Pressiteade 17. oktoober 2007

<br />Teisipäeval toimunud nõukogu koosolekul tutvustas haigekassajuhatus nõukogu liikmetele tänavuse lisaeelarve projekti. Juhatuseettepanekul suunatakse lisaraha - 63 miljonit 888 tuhat krooni -eelmiste perioodide jaotamata tulemi arvelt tervishoiuteenustekättesaadavuse parandamiseks.

Lisaraha läheks eriarstiabisse järgmistele erialadele -rindkerekirurgia- veresoontekirurgia- ortopeedia- onkoloogia-günekoloogia- pulmonoloogia- pediaatria- psühhiaatria-üldsisehaigused- kardioloogia ja nefroloogia.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099