21. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Naisteühenduste Ümarlaua hinnang Võrdse kohtlemise seadusele

22. oktoober 2007

<br />Täna arutab Riigikogu põhiseaduskomisjon võrdse kohtlemise seaduseeelnõud. Eesti Naisteühenduste Ümarlaua hinnangul tähendab Võrdsekohtlemise seaduse vastuvõtmine selle praegusel kujul sammu tagasisoolise võrdõiguslikkuse seaduse ellurakendamisel ja CEDAWkonventsiooni täitmisel- mille Eesti riik allkirjastas 1991.aastal.

Eesti Naisteühenduste Ümarlaud ei nõustu sellega- et eelnõugatahetakse praeguse soolise võrdõiguslikkuse voliniku institutsioonmuuta mitmesuguste diskrimineerimise aluste ja vähemusgruppidessekuuluvate isikute võrdse kohtlemise normide võimaliku rikkumisegategelevaks institutsiooniks- mida nimetataks võrdõiguslikkusevolinikuks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099