21. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veebivend võtab käsile koolilaste turvalisuse internetis

22.10.2007

<br />Tallinn- 22. oktoober 2007 - Täna käivitus Microsofti Eestiesinduse- Tiigrihüppe Sihtasutuse ja Arvutikaitse.ee koostöösinternetiohutuse alane algatus "Veebivend"- mille eesmärk on tõstaõpilaste- õpetajate ja vanemate teadlikkust internetiohutusest javiia teema üldhariduskoolide õppekavasse.

Veebivenna eesmärk on tõsta koolinoorte- õpetajate jalapsevanemate teadlikkust internetis peituvates ohtudest- eelkõigenendest- mis kaasnevad jututubade ja teiste suhtluskeskkondadega.Samuti on Veebivenna eesmärk õpetada noori neid ohtusid ära tundmaja nendega hakkama saama. Lisaks soovitakse tõsta noorteteadlikkust isikuandmetega ümberkäimise ja autoriõiguste kohta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099